Purification and concentration of potato juice by ultrafiltration and nanofiltrationстатья
Информация о цитировании статьи получена из
Scopus
Дата последнего поиска статьи во внешних источниках: 29 сентября 2021 г.
-
Авторы:
Farnosova E.N.,
Rid A.A.,
Morozova Ya A.
-
Сборник:
IOP Conf. Series: Earth and Environmental Science 723 (2021) 052022
-
Том:
723
-
Год издания:
2021
-
Номер статьи:
022066
-
DOI:
10.1088/1755-1315/723/2/022066
-
Аннотация:
In this article are proposed and investigated the baromembrane methods for purification of potato juice with recycling. The resulting concentrate could be used as a feed and food additive. The optimal technological parameters of the ultrafiltration stage - the type of membranes, the molecular weight cutoff, the process temperature, and the operating pressure are analyzed and determined. © Published under licence by IOP Publishing Ltd.
-
Добавил в систему:
Рид Арсений Андреевич